about-us-1

Om oss

Kiropraktiskcenter-Moss er en kiropraktisk helsepersonell med en variert bakgrunn.


Om Dr. Robins

Dr. Steven Robins Kiropraktor Moss er en sertifisert full kroppskiropraktor som utøver og en leverandør av kald laserterapi klasse 4 varm laserterapi kinesiotaping.

Dr. Robins spesialiserer seg på mild, trygg og effektiv kiropraktisk behandling for en rekke forhold. Med mange års kiropraktisk trening og opplæring under beltet har Dr. Robins behandlet hundrevis av pasienter med forhold som spenner fra whiplash til skoliose, sciaitca til karpaltunnelsyndrom. Dr. Robins har hatt fantastisk suksess med disse forholdene og mange andre.

Dr. Robins er dedikert til å gi den beste kiropraktisk omsorg i Moss, og er forpliktet til å lindre smerten din ved hjelp av de sanne prinsippene gjennom kiropraktisk omsorg. Pasienter som søker behandling hos en kiropraktor, er sikker på å motta kun den fineste kvalitetspleien fordi Dr. Robins har en ekte bekymring og lidenskap for dinvelvære. Dr. Robins er en av de første kiropraktorer som behandler pasienter med den revolusjonerende DRX9000 rygg dekompresjonsmaskinen.